Zonne-energie

Duurzaam opgewekte energie

Zonne-energie

Zonne-energie is duurzame energie afkomstig van de warmte en het licht van de zon. Met behulp van zonnepanelen kunnen we deze energie omzetten in stroom en gebruiken voor onze dagelijkse electriciteitsvoorziening in en om het huis en kantoor.  Met zonnepanelen op uw dak wekt u dus zelf groene stroom op en spaart u zowel het milieu als uw energiekosten. Bij Switz Adviesbureau adviseren wij u graag welke panelen voor uw woning of kantoor het meest geschikt zijn, wat het u oplevert en wat de kosten zijn.

De voordelen van zonne-energie:

Duurzaam

Energie opgewekt met behulp van zonnepanelen is 100% duurzaam. U maakt gebruikt van licht en warmte van de zon en deze wordt omgezet in duurzame energie voor uw woning of kantoor.

Energiekosten besparen

Zonnepanelen op het dak van uw woning of kantoor wekken energie op met behulp van de zon, deze energie kunt u thuis gebruiken in plaats van de energie die u afneemt van een energieleverancier. Afhankelijk van de hoeveelheid energie die u hiermee op kunt wekken kunt u hiermee dus veel kosten besparen op uw energierekening.

Nieuwsgierig wat u kunt besparen?
Bel ons vandaag nog voor een duurzaamheidsadvies!

Wat houdt ons duurzaamheidsadvies precies in?

Met onze duurzaamheidsscan ontvangt u een onafhankelijk en eerlijk advies voor de verduurzaming van uw woning, kantoor, nieuwbouw- of renovatieproject. Wilt u deze aanbevelingen vervolgens ook door een van onze partners uit laten voeren, dan is ons advies geheel gratis en kunnen wij het complete traject voor u organiseren en uit handen nemen, zodat wij u volledig ontzorgen.

Wilt u meer weten of wilt u gelijk een afspraak voor een duurzaamheidsadvies maken? Neem dan contact met ons op!