Airconditioning

Koel in de zomer en warm in de winter

Airconditioning

Airconditioning is tegenwoordig geen luxeproduct meer. Ook in Nederland ontdekken we dat. Een auto zonder airco is al bijna onvoorstelbaar. Het vergroot het rijplezier en onze alertheid in het verkeer. Datzelfde positieve effect heeft een koele omgeving op ons werk, ons huis en onze vrije tijd. 


Ons klimaat wordt extremer. We moeten dus rekenen op een toenemend aantal tropische dagen en nachten tijdens de zomer. Hoe fijn is het dan om een koele werkplek te hebben, een frisse slaapkamer en een aangenaam klaslokaal. En dat levert meer op dan comfort. Want wie het te warm heeft, presteert minder, maakt meer fouten en loopt daardoor ook kans om ongelukken te veroorzaken.


De airconditionings van tegenwoordig worden steeds ingenieuzer en gebruiksvriendelijker;

  • Koeling per ruimte instelbaar
  • Geen tochtstromen
  • Onopvallende vormgeving
  • Fluisterstille apparatuur
  • Energiezuinige systemen


Moderne airconditionings kunnen zowel koelen als verwarmen!

U verwacht het waarschijnlijk niet, maar tegenwoordig kan een airco uw woning met maximaal rendement koelen en verwarmen. De werking van het koelingssysteem wordt dan letterlijk omgedraaid. Als warmtepomp onttrekt de airco dan warmte aan de buitenlucht en geeft dit binnen af. Daarmee is het een airco ook een zeer efficiënte en energiezuinige manier van (bij)verwarmen.

De voordelen van airconditioning

Koeling of warmte per ruimte instelbaar

De moderne airco systemen van tegenwoordig kunnen de ruimte zowel koelen als verwarmen. Dit is prettig in de zomer als het erg warm is buiten en u binnen dus een aangename temperatuur kunt creeren. En ook in de winter is het prettig als u met uw airconditioning een ruimte ook (extra) kunt verwarmen. 

Schone lucht in uw woning of kantoor

Naast dat de lucht in uw woning of kantoor gekoeld of verwarmd wordt, wordt de lucht ook gelijk gefilterd. Wat zorgt voor schone lucht

Energiezuinige systemen

Men denkt nog steeds vaak dat airconditionings stroomvreters zijn, maar ook dat is achterhaald. De moderne airco's van tegenwoordig zijn voorzien van een zuinig energielabel en verbruiken daardoor een minimale hoeveelheid stroom. 

Nieuwsgierig wat u kunt besparen?
Bel ons vandaag nog voor een duurzaamheidsadvies!

Wat houdt ons duurzaamheidsadvies precies in?

Met onze duurzaamheidsscan ontvangt u een onafhankelijk en eerlijk advies voor de verduurzaming van uw woning, kantoor, nieuwbouw- of renovatieproject. Wilt u deze aanbevelingen vervolgens ook door een van onze partners uit laten voeren, dan is ons advies geheel gratis en kunnen wij het complete traject voor u organiseren en uit handen nemen, zodat wij u volledig ontzorgen.

Wilt u meer weten of wilt u gelijk een afspraak voor een duurzaamheidsadvies maken? Neem dan contact met ons op!