Accu systemen

Bewaar uw duurzaam opgewekte energie voor een later moment

Accu systemen

Accu systemen, ook wel thuisbatterijen genoemd, worden steeds populairder bij particulieren en bedrijven die zelfvoorzienend willen wonen en werken. U levert hiermee niet alleen een bijdrage aan het milieu, maar ook aan uw portemonnee. Maakt u gebruik van zonnepanelen om energie op te wekken, dan gebruikt u vaak minder dan de helft van deze opgewekte stroom zelf. Ongeveer 30% van de door u opgewekte energie wordt direct verbruikt. Het overige deel wordt vaak teruggeleverd aan de energieleverancier. Met behulp van een accu systeem kunt u het gebruik van de door u opgewekte energie verhogen naar 60% tot 70%. Hiermee kunt u dus nog meer energiekosten besparen.


Vanaf 2023 wil de overheid ook de salderingsregeling langzaam afbouwen. De salderingsregeling zorgt ervoor dat je door jou opgewekte energie aan het eind van het jaar kunt wegstrepen tegen de energie die je verbruikt hebt. Steeds meer huishoudens en bedrijven kopen daarom nu alvast een hybride omvormer bij de zonnepanelen, zodat hier later eenvoudig een thuisbatterij bij geplaatst kan worden.


Wilt u weten wat u kunt besparen met behulp van een accu systeem? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van een accu systeem

Duurzame energie


Met behulp van een accu systeem kunt u duurzaam opgewekte energie die u met behulp van zonnepanelen heeft opgewekt bewaren voor later gebruik. Super duurzaam dus!

Energiekosten besparen

Omdat u met een accu systeem of thuisbatterij uw zelf opgewekte zonne-energie kunt opslaan voor later gebruik, hoeft u geen stroom van de energiemaatschappij af te nemen en bespaart u dus een hoop energiekosten.

Onafhankelijk van energieprijzen

Met de steeds verder stijgende energieprijzen zorgt een accu systeem ervoor dat u onafhankelijk bent van energieprijzen. Omdat u de door u opgewekte zonne-energie kunt gebruiken op een later moment. Hiermee kunt u dus zelfvoorzienend zijn en een hoop geld besparen.

Nieuwsgierig wat u kunt besparen met een accu systeem?
Bel ons vandaag nog voor een duurzaamheidsadvies!

Wat houd ons duurzaamheidsadvies precies in?

Met onze duurzaamheidsscan ontvangt u een onafhankelijk en eerlijk advies voor de verduurzaming van uw woning, kantoor, nieuwbouw- of renovatieproject. Wilt u deze aanbevelingen vervolgens ook door een van onze partners uit laten voeren, dan is ons advies geheel gratis en kunnen wij het complete traject voor u organiseren en uit handen nemen, zodat wij u volledig ontzorgen.

Wilt u meer weten of wilt u gelijk een afspraak voor een duurzaamheidsadvies maken? Neem dan contact met ons op!