Over Switz Adviesbureau

Wij krijgen energie van uw energiebesparing!

Duurzaamheid, Breeam, Klimaatneutraal wonen

Switz Adviesbureau is een professioneel en ervaren adviesbureau voor duurzame  installaties. Particulieren die hun huis compleet willen verduurzamen, zakelijke klanten die hun kantoor willen verduurzamen, woningbouwverenigingen, gemeentes en bouwbedrijven in Noord- en  Zuid-Holland die woningen willen verduurzamen voorzien wij graag van een duurzaamheidsadvies met onafhankelijke en deskundige aanbevelingen en eerlijke calculaties.


Switz denkt met u mee!

Bij Switz denken wij graag met u mee over duurzame installaties. Als ervarings deskundigen bedenken wij oplossingen voor klimaatneutraal wonen en hebben wij alle kennis in huis voor het realiseren van NOM-woningen (nul-op-de meter). Wij weten alles van Breeam-certificering en we kunnen u uitstekend adviseren over de haalbaarheid van de verschillende energielabels. Indien gewenst begeleiden wij u ook kundig bij het traject daarnaartoe.


Duurzame renovatie- en transitietrajecten

Wanneer u voor een duurzame renovatie of transitie van een woning, kantoor of gebouw staat, komen er verschillende vraagstukken op de agenda met betrekking tot de werktuigbouwkundige installaties. Dan is het goed om een adviseur in te schakelen met ervaring op dit specifieke vakgebied. Switz is zo’n specialist. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van duurzaamheids vraagstukken bij tal van nieuwbouw-,  renovatie- en transitieprojecten in de particuliere- en zakelijke woningbouw adviseren en begeleiden wij u ook graag bij uw project.

Duurzaamheidsadvies

Hoe werken wij? De duurzaamheidsadviseurs van Switz informeren en adviseren u graag over alle mogelijke duurzame totaaloplossingen voor uw woning of kantoor. Wij doen dit voor zowel particuliere- als zakelijke klanten. Wij maken een duurzaamheidsscan van uw woning, kantoor, nieuwbouw- of renovatieproject met hierin onze duurzame aanbevelingen. Wilt u onze  aanbevelingen ook uit laten voeren?  Dan kunnen wij dit gehele traject ook voor u verzorgen en uit handen nemen, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Ons team

Roger Selderbeek

Bedrijfsleider

Jos
Muller

Adviseur

Harvey
Vasilda

Engineer

Jim
Kater

Projectleider