Switz en Muller nu samen Switz

Installatieburo Muller en Switz Adviesbureau zijn sinds Maart 2022 één. Muller heeft veel ervaring op het gebied van warmtepompen, ventilatie en aircotechniek, Switz is gespecialiseerd in advies op het gebied van duurzame klimaattechnieken, samen versterken zij elkaar. Switz Adviesbureau voorziet u van onafhankelijke duurzame adviezen, waarmee u geld kunt besparen op uw energierekening. Een onderwerp wat dit jaar een vlucht heeft genomen, nu de energieprijzen uit het dak gaan. Waarom kiest u voor Switz Adviesbureau?

De medewerkers bij Switz zijn allemaal praktijkmensen die goed weten waar ze over praten. Heeft u betrouwbaar en onafhankelijk advies nodig op het gebied van verduurzamingsaanpassingen? Dan bent u bij Switz aan het juiste adres! Laat u de voorgestelde adviezen van Switz vervolgens ook uitvoeren door de partners van Switz, dan bent u totaal ontzorgt en betaalt u ook niets voor de adviezen. 

Uw woning of kantoor verduurzamen

Onlangs zijn er door ons nog een aantal grote villa's in Noord- en Zuid-Holland verduurzaamt en een appartementencomplex met 58 woningen is door ons voorzien van ventilatie warmtepompen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan adviezen voor een klimaatsysteem voor een zorginstelling en een reddingspost van de KNRM. Met de steeds verder stijgende energieprijzen is er genoeg werk aan de winkel en volgen de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid elkaar snel op. 

Lees het complete artikel over ons in de Maggs en volg ons via Social Media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsgierig wat u kunt besparen? Neem dan contact met op. 


Fotocredits: Natasja van der Woude


 


 

Over de schrijver
Social. Zo kan je mij in één woord omschrijven. Ik tweet, pin, blog, post en deel mijn gedachten en kennis met veel plezier met de wereld! Ik help en verbind daarnaast graag anderen. Creativiteit en content creatie zijn een rode draad in mijn carrière. Sinds april 2021 ben ik werkzaam als Online Marketeer en Social Media Expert bij Switz Adviesbureau.
Reactie plaatsen